Rmrm Bu biberonu kullanan varmı arkadaslar ? Ucu acık oldugu için ben panik yapıyorum ya ağzına dolarsa bi anda diye kullananlar nasıl kullandıgı hakkında bilgi verebilirmi
Hcrakin Ben kullanıyorum canım.kızım kolik oldu dr bunu önerdi.45 derecelik açıyla vereceksin.youtube de videoları var.
Ricitos [bilinmeyen] merhaba.. bende bu biberondan aldım ancak kapatıp ters çevirdiğimde akıyor. Bebeğin ağzına emmeden de mama akıyor yani. Ben yanlış mı kapatıyorum yoksa biberon mu bozuk anlamadım. Sizinki akıtıyor mu acaba ?
meruz [bilinmeyen] merhaba, meme reddi ile boğuşuyorum 5 ay 8 günlük oğlum😒 bugün medela siparişi verdim gelecek diğer biberonlar gibi değil memeye dönsün diye aldım acaba gerçekten işe yarar mı😔 emmediğinde sütümü sağıp ordan vereceğim ya da sütüm az olduğunda mama takviyesinde. sizde meme reddi yaşamışmıydınız ne zaman bitecek çok stres yapıyorum😖
Haticektrnc meruz canım benim bebeğim de mememi almıyor. İletişim halinde kalsak olur mu eğer biberon işe yararsa bende alıyım. Hatta instagram hesabın varsa ekleyebilirsin o şekilde de haberleşebiliriz. haticealbayrakk53
meruz Haticektrnc bugün denedim ilk başta değişik geldi ama sonra hemen aldı sütümü biberondan☺️ ama bu meme reddine çare olurmu emin değilim amacım biberonsuz devam etmek ama sağdığım sütü en azından bu biberonla vermek. bu haftana sonucu belli olur diye düşünüyorum😌
Haticektrnc [bilinmeyen] benim bebeğim doğduğundan beri hem mama hem meme ile besleniyor ama biberon sayesinde mememi hiçbir şekilde kabul etmiyor artık. Acaba bu biberon işe yarar mı. Şuan philips avent kullanıyorum
meruz [bilinmeyen] evet bende emmediğini sağarak veriyorum bugün denedim o biberondan gayet güzel aldı. inş benimde 6. ayda son bulur keyifle emzirmeye devam ederim🙏 sevgiler..