Mavisell @“birmelekannes” dizden aşağıdaki morluklar korkutucu değil korkmayın inip çıkarken koşarken çarpıyordur ama morluklar yayılımlı ve yumuşak bölgelere yayılıyorsa baktırmakta fayda var
2prensannesi__ birmelekannes Allah yardımcıniz oluyor inanin benimde oglum 2.5 yaşındaydı hamile kaldığımda çok ağlamıştım yapamam büyütemem diye ama çok şükür okadar güzel anlaştılar ki büyük oglum küçüğe bakiyor oynatiyor sizin korktugunuz gibi hiç olmuyor rabim ona göre sabrını veriyor emin olun varsada hayırlı olsun 🥰😊
Themom_ Kelebekakkor99 Ben sana yazmadım sen benim yazdığıma gelip yazıyorsun? İkili dialoga atlayan sensin. Kelebekakkor99 kölen gibi herseye boyun mu eğeyim ne alaka? Ne yedin ne içtin de bu kafa ve düşünce yapısına sahip oldun 😂
ZeynepveDenizinAnnesiii Erken olunca silik oluyor diye biliyorum hızlı testler var erken olanı çıkaran ondan mı aldınız acaba
havvaygzecrn birmelekannes benimde ikinci çizgi silik çıkmıştı ve hamile çıktım sizde hamilesiniz büyük ihtimal hayırlı olsun
ZeynepveDenizinAnnesiii birmelekannes daha farklı bir test hızlı test diye geçiyor erken olsa bile çıkarıyor sonuç
Deletedmom_112 birmelekannes ben her iki çocuğumu da silik çizgi ile öğrenmiştim, hakkınız da hayırlısı olsun, çarşafa sağlıcakla gelsin 🤲🏻
tosbiksmoms birmelekannes bende oğlum 2 buçuk yaşında iken kızıma hamile kalmıştım ve silik çizgi ile öğrenmiştim hayırlı olsun.