mamacitaS kizlar kizim 10 aylik 3 gündür atesli kan idrar sonuclari temiz doktor 6. hastalik olabilir dedi basina gelen var mi? 3 gündür yüksek ateş calpolle dusuyor etkisi gecince tekrar yukseliyo istahsizlik var geciren var mi daha once
ikiekmekaldimevegidiyorum mamacitaS bizim öyleydi ateş 5 gün sürdü dirençli. Dolven verebilirsiniz calpol yerine o dirençli ateşlerde daha etkili tabi doktorunuza danışın bizim doktorumuz dolven verdirdi günde 3 kere. 2 gün hastane yatışı verdi havale geçirmemesi için serumla iç ateşini suladı. Ateş geçince döküntü başlıyor kırmızı korkutmasın sizi hastalık bitti demek. Zaten bu gibi virütik hastalıklarda ateş 5-7 gün içinde pig yapıp düşmeye başlarmış bizim 4. Günden itibaren düşmeye başladı
Busel mamacitaS bizim 3.gun ateş sonra birden dokuntuler basladi 4.gunde heryerini saran dokuntuler birden kayboldu ben ilk dokuntuyu görünce zaten doktora gittim 6.hastalik geçiriyoruz galiba diye oda onaylanmıştı
Dtkubra mamacitaS oğlum geçirdi ateşi bi hafta sürdü ateş bitince vücudunda döküntüler oldu onlarda bi iki gün içinde geçti
mamacitaS ikiekmekaldimevegidiyorum çok geçmiş olsun🙏🏼 dolveni sorayim bi belki gece daha iyi uyur cunku hic uyumuyo yorgunluktan bittim😔 bizim heralde bir iki gun daha atesli gecicek o zaman
ikiekmekaldimevegidiyorum mamacitaS Teşekkür ederiz size de çok geçmiş olsun 💐 evet genelde öyle sürüyor. Sorun mutlaka hatta daha bugün tekrar doktorumuzla konuştuk eğer gece falan huzursuzlanırsa dolven verin parol calpol bu kadar etkili olmuyor bu durumlarda dedi. İlk kızıma parol verdiler calpol ile aynı zaten ateşi düşürmedi dolvene geçtik
Xilda Bizim de 3 gün ateş sonrasında vücutta döküntüler çıkmıştı oradan 6.hastalık oldugunu anlayabildik, döküntüyü takip edin eğer yoksa 6.hastalık değildir
mamacitaS Busel o zaman bir kac gune cikmasi lazim bizimde anca oyle anlasilcak sanirim teşekkür ederim 🙏🏼
mamacitaS ikiekmekaldimevegidiyorum sağolun yazdim doktorumuza 😙 kullanmayalim hic insallah bebisler hep iyi olsun🙏🏼
Dtkubra mamacitaS 4.günden sonra azalır ama aynı şiddetre devam etmez benim sonlara doğru calpol verme sıklığım azalmıştı keyfi yerine gelmeye başlamıştı