SweetMom__ Kızlar benim regl bitikten 10 gün sonra 2 gün boyunca çok hafif pembe leke geldi durdu biti acba hamile mi kaldım veya başka ne olabilir ki ve şuan regl tekrar geçmesini bekliyorum olmasam test yapacam ve biraz tırsıyorum😂
Bugleminannesi28 SweetMom__ hamilelikte olabilir yumurtalama dönemi de bazen yumurtalama döneminde kadınlarda pembe leke hatta adet kanamasi bile gorulebiliyor
SweetMom__ Bugleminannesi28 adetim 10 gün sonrası adet kanaması sanmıyorum cunki benimki kökünü kurutana kadar son gününe denk gelir sonra gelmez kız içime şüphe düştü bu ayda geçsin hemen test koşayım
SweetMom__ Bugleminannesi28 ay birde aklım yeni geldi ben adet olucam sandm olmadm ve ağrı çektim regl ağrısı gibi sonra geçti
Bugleminannesi28 SweetMom__ kuzum adet kanamasi değil yumurtalama döneminde yumurtalarimiz çatlıyor ya o zaman pembe leke gelebiliyor çok normal bende hiç hayatımda yaşamadım bir ara oldu hatta yüzde yüz hamileyim dedim ama doktor bu şekilde açıklamıştı yine de diğer seçenekte olabilir test yap tabiki
Bugleminannesi28 SweetMom__ iste canım ağrı ve pembe leke yumurtalama döneminde de olabiliyor hamilelik belirtisi de olabiliyor test yap çıkmazsa yumurtalama döneminden oturudur
SweetMom__ Bugleminannesi28 regl günümün geçmesini beklecegus hadi bakım hayırlısı gulsemi aglasami😂 nasil tepki vereceğimi şaşırdım