prensannesiii14 Kuzular göbeğiniz düşeli 6 gün oldu ama minik kanama olup kuruyor doktor normal dedi böyle olup hiç birşey yapmayan var mı ?
Duhamm-91 prensannesiii14 benimde öyle oldu hiç bişey yapmadım düzeldi artık oraya pansuman önermiyorlar canım
Cigdem07 prensannesiii14 Kanama normal bizimde kanadı sonra geçti gitti atletinde izleri bile kaldı 😃
Annelik9292 prensannesiii14 bizim göbek bağımız daha yeni bugün düştü 19 uncu günün sonunda göbekbağı bakım losyon ları var ondan kullandık..doktor sorun yok demişse iltihap falan var mı akıyor mu yada
Defnedilan34 prensannesiii14 çok normal canım bizim 3. Gun düştü göbek bağı 20 günlük olana kadar ufak ufak kanadı sonra geçti
Calisanbianne Kızım 13 günlük aynı sıkıntı bizde de vardı şuan geçti sayılır. Çok kaniyorsa doktorlar yakıyor zaten orayi demekki gerek kalmamış ki doktorunuz normal demiş
prensannesiii14 Cigdem07 çok kanama yok çok minik herhalde ben temizliyorum çok bastırmadan yaş kalmasın diye siz ne yaptınız ?
prensannesiii14 Annelik9292 yok sadece ufak bi kanama oluyor herhalde oda kuruyor ıslak gibi bende olabildiğinde kuru tutmaya çalışıyorum