FiE Biogaia gaz ilacı kullananlar var mı? 22 günlük Bebeğimde gaz sorunu var. Çok adını duydum bu damlanın. İshal yapar mı sizce? Kaka yapma sorunu yok çünkü bebeğimin sadece aşırı gazı var.
NazlininAnnesi FiE biz kullanıyoruz. Aslında biogaia sadece probiyotik. İshal yapmıyor. Bapırsak düzeni sağlıyor. Biz faydasını çok gördük.
Tugra FiE valla bende ismini çok duydummm ve hiç kötü bişey diyen olmadı herkes çok memnun . Bende metsil aldım onu kullanıyorum oda güzel bittiğinde biogaia alcm
Sevde123 Bende kullandim günde 4 defa zinco bir defa akşam 9 da 5 damla biogaia kullandim doktorumun tavsiyesiyle çok rahat geçti ama kızım da çok gazlı bi bebek değildi
zisaneysam FiE ben biogaia ve sap samplex olarak ikisini bir kullandım doktorumun tavsiyesi üzerine şuan kullanmıyorum anan 😊
Fundaaa Bende kullanıyorum ama bebegım cok emdıgı ıcın hep gazı oluyor doktor bıde metsil verdi dunden beri ıkısınıde kullanıyoruz
Yagizalpim Benim oğlum eve geldiğimiz günden itibaren gaz sancısı çeken bi bebekti gece gündüz çok sıkıntı yaşadık damla yada şurup almama konusunda babamız çok direndi kendiliğinden geçsin diye ama 3. kez acillik olunca aldık Damla’yı düzenli olarak hergün aynı saatte verdim 3. Günden itibaren fayda etti 2. şişeyi bitirmek üzereyiz şuan çok şükür gaz sıkıntısı kalmadı.İshal de yapmadı hatta bebeğim kakasını yapmakta zorluk çekiyor son 20 gündür 1 hafta bekliyorum yapmazsa fitille ben yaptırıyorum biogai ishal yapıyor diye birşey yok yani anlayacağın gönül rahatlığıyla alıp kullan ama fayda görmek için düzenli kullan 👍🏻