Arkadaşlar selam böyle Bi etiketle post açacağım aklıma gelmezdi ama son zamanlarda burda açılan Bi post tan etkilenmiş olduğumu düşünüyorum hatta orayada yazmıştım aklınıza getirdiğiniz sürece korkacajsiniz diye uzun zamandır korkum yoktu ama o postta ister istemez etkilendim hatta ilk okuduğum günün akşamı uyumam zor olmuştu neyse sadede geleyim gece sahurumu yapıp namazımi kılıp kuranımi okuduktan sonra yattık eşimle birlikte tabi gene dualarımı okuyarak yattım ve bir süre sonra uykuya daldım ve tabi zor daldım karanlık ortama girince ister istemez etkileniyorum ve geri çok kötü Bi rüya ile uyandım anlatayım evin içinde dualar okuyarak dolanıyorum kızlarımın odasında ve koridorda ve vücudum istem dışı kasılıp duruyor vücudum kasildikca ben duaları daha bu heeyecenlu telaşlı okuyorum ve heryer karanlık ve sonra şunu farkediyorum sağ gözüm Bi fener gibi yanıyor nereye tutarsam oraya ışık düşüyor ve gittikçe kasılmalar artıyor en son tam hatırlayamıyorum eşime mi bağırmaya çalışıyorum o kendimi geliyor ve gelip bana sarılıyor sakın ol noluyo diye ve o sarıldığı an tamamen kas katı kesiliyorum ve sonra nasıl oldu bilmiyorum uyandım ve uyandığıma öyle sevindimki ama sanki uykum kalmamış gibiydi ama genede uyumaya çalıştım dua ederek ama çok etkilendim neyse arkadaşlar benim demek istediğim şu hersey kendi aklımızda bitiyor ve başlıyor duamızı edip RABBIM ize siginmamiz lazım benim korkularım yoktu geçmişti ama o posta da yazdım hemen etkileniyorum ve ben rüya gören biri hiç değilim birden böyle rüya görünce çok kortum kusura bakmayın bu arada uzun oldu hakkınızı helal edin 🩵🌷