Panda27 herseySeninleguzel11 pazartesi günü misafirim var benimde 🤭 Fikir olsun sizede 🥰 Mercimek çorbası Pirinç pilavı Fırında köfte patates Boğrek Salata👏
karadenizl Yarına bnmde misafirim var çorbada henüz kararsızım Ana yemeğim;Kıymalı patates rulo Yanına ya pirinç ya bulgur pilavı Yalancı su böreği Salata Tatlı olarak da san sebastian kek
Lolik herseySeninleguzel11 Minik mantı ve nohutlu yoğurt çorbası ( ne zaman yapsam çok beğenilir yoğurtlu yüksük çorbası gibi) İslim kebap-bulgur pilavı Dana rosto-kremalı fırın patates Misket köfteli hünkar beğendi-bulgur pilavı (Ana yemek bunlardan biri olabilir) Havuç tarator-kabak tarator-yoğurtlu köz biber parlıcan(yoğurtlu salata bu tarz bir şey olabilir) Kuru domates salatası Gavurdağ Soğanlı sumaklı güzel bi domates salatası (bunlardan da birini seçin😄) Bir de börek tamam işte
Eylule Dün misafir vardı. menüm; Mercimek Çorbası Beyti kebabı Bulgur pilavı Kuru patlıcan ve biber dolması Soğan dolması, Sarma Börek Gelin pastası
herseySeninleguzel11 H12345 Kuşbaşı et o şekilde güzel pişiyor mu dana mi kuzu mu ,kuzu iyi piser ama danayi bilemedim
H12345 herseySeninleguzel11 evet pıser bizim burada tava derler adına Icıne pateste patlıcanda koyarsın bazen
herseySeninleguzel11 ozgenisaekin Mercimeği de geçen sene yapmıştım hep aynı olmasin diyorum ama en iyi yaptığım çorba da mercimektir😂
124dorukcum124 herseySeninleguzel11 postu ye i gördüm belki başkalarına fikir olur 🥰 Mercimek çorbası Karnıyarık Pirinç pilavı Salata Cacık Şeker pare
heygorl Yarın misafirim var menüm şu şekilde: Domates çorbası Börek İslim kebabı pirinç pilavı Domates mezesi Havuç tarator Süzme yoğurt yatağında arpacık soğan mezesi Kuru dolma ve sarma Güllaç tatlısı