Duygusaljelibon_ bana bi dönem liseye giderken olmuştu benzeri gerçekte hiçbir şey görmüyordum ama sürekli korkuyordum aklıma geliyordu bide özellikle pazartesi Perşembe günleri rüyamda görüyordum onları sonra din ogretmenine sordum yatarken Ayetel Kürsi nas Felak oku 7 şer defa bunları da çok düşünüp kafana takma dedi her gece uyumadan önce 7 şer defa okuyordum duaları böyle böyle geçti bence eşiniz güsül abdestsiz gezmesin gece yatmadan önce 7 şer defa bu duaları okusun kilit dualar bunlar insanın etrafında kalkan olusturuyor kötü varliklardan koruyor melekler özellikle sıcak su dökerken banyoya tuvalete hatta mutfağın evyesine bile dökerken besmele çekmek çok önemli dikkatli olun çöp birakmamaya çalışın evde yemeklerin ağzını açık bırakmayın tezgahta mümkünse dolaba kaldırın bu tür seylere dikkat edince daha da azaliyor bu tür belirtiler bakara suresi evinizde açmak da iyi geliyor ama benim bulduğum çözüm dediğim gibi her gece 7 şer defa duaları okumakti bu sayede ezberledim hepsini 😁 artık görmüyorum rüyalarımda yillar geçti aradan hala bazen nadiren görsem de korkmuyorum artık öyle bir psikoloji olusmuş ki bilinç altımda rüyada gördüğüm zaman direk besmele çekerek kendimi uyandiriyorum 😕