eylulmeva1112 Üç aylık kızım sabah emerken diğer göğsüme alayım dedim kaldırdım fışkırarak kusmaya başladı çok fazla kustu acaba neden olabilir sabah uyandığında birazcık da terlemişti
delirmeceler eylulmeva1112 takip edin belli aralıklarla fışkırarak kusma varsa reflü olabilir benim kızımda reflü vardı 10 ay sürdü özel mama kullandık reflü yatağıda kullandık devam ederse mutlaka doktorunuzla konuşun üşütmüşte olabilir fazla içtiği için gaz çıkartırkende olmuş olabilir yaşayan sizsiniz
eylulmeva1112 Aselincimom başka bir sorun olmadı fakat burun tıkanıklığı her sabah oluyor zaten öksürük vs de yok
Aselincimom eylulmeva1112 burun tıkanıklığı kaloriferden kaynaklı olabilir sırtı terleyince ben atlet koyuyorum ya da üzerini değişiyorum yoksa kusma olabiliyor burun tıkanıklığı için de oda nem makinası kullanıyorum çok iyi ya da kaloriferin üzerine ıslak havlu koyun o da iyi geliyor
eylulmeva1112 Aselincimom nem makinası kullandım üç defa aldım fakat hepsi kırıldı durduk yere😅 ama o zamanlar da burun tıkanıklığı vardı
delirmeceler eylulmeva1112 şükür diyelim ozaman takip edin fazlasını çıkartmıştır üşütmüştür devam ederse doktorunuzla iletişime geçersiniz