irem066 Kızlar burda bu konuyla alakalı hıcbırsey gormedım oğlumun doğuştan bıngıldagı dar 1 ıncı ay kontrolünde hoca bırazdaha genıslemıs demıstı 2ıncı ay kontrolünde daralmış kapanmak üzere dendı çok korkuyorum içim içimi yıyor delırmek uzereyım nerdeyse
Poyrazsmomm irem066 Bizimde oyleydi ama onemli olan bas cevresinin buyumesi :) Onun icin ozel kontrol ediyorlar.Cok sukur oglumun bas cevresi vucuduyla orantili.Her saglik ocagina gittigimde iki uc kez olcuyorlar bu durumdan dilayi.Cok sukur henuz bi sorunla karsilasmadik
irem066 Poyrazsmomm buraya başlık açmıştım daha önce ama kimse yorum yapmadı ne kadar doğdu çokmu küçük doğmuştu ne zaman kapandı veya biraz bahsedermısınız lıtfen
Poyrazsmomm irem066 35+5 2660 gr dogdu 1 hafta küvözde kaldi suan 10 aylik.İlk 1. Ayda goturdugumde bingildagi 1.5 cm dendi 4. Ayda kapandi kapanacak dediler yani 5 te tam kapanmisti artik.Korkma canim eger orantili buyuyorsa sorun olmuyor.Kac ayliksiniz suan ?
irem066 Poyrazsmomm 2 aylık canım zaten doğduğunda 0.5 dedıler ufak dediler 1 aylıkken 1 olmuş dedi hoca dün gıttıgımızde küçükmüş baya kapandı kapanacak dedi bu ay kafası 1 buçuk santım büyümüş geçen ayda 1 cm 37 kafa cevresı doğmuştu şu an 39 buçuk