birerenannesii Kizlar bebeğim 9 aylık doğduğu günden beri gece saat başı kalkiyor emip uyuyor aslında gün içinde düzenimiz çok iyi sabah 7.30 da uyanır 2 gündüz uykusu yapar akşam 8.30 da gece uykusuna geçer ama saat başı uyanıyor bunu nasıl çözebilirim
nymeria_ birerenannesii kızımda 9 ay 21 günlük beşinci ayda saat başı uyanmalar başladı dişler falandır dedim once ama diş çıktıktan sonra da değişme olmadı hiç.Beşiğini degiştirdik ve daha bi kaç şey daha denedik ama yok Destekli uykuya alısık olduğu icin sanırım bu uyanmalar Kizim meme emerek uyuyor cok nadir ayağımda sallayarak uyuttuğum oluyo Desteği kesmeye kalķınca da kıyametler kopuyo Bilmiyorum nolucak ne gunduz ne gece uyku dinlenme yok Bende bekliyim burda
birerenannesii Kurabiyemina gece emzirmeden uyutugum zaman acaba aç mı diye vicdan azabı çekiyorum kısır döngüye girdi emmeden pek de uykuya geçmiyor zaten
birerenannesii nymeria_ biz de tam olarak böyleyiz emerek veya ayakta sallayarak uykuya geçiyor ama saat başı uyanıyor ve emmeden uyumuyor çok yıpratıcı 🥹