Yesimyusuf Kızlar lütfen yardim 😖 4 bucuk aylık bebegm var , sütüm kesildi resmen ne yapmam lazm emzirmeyi çok istiyorum hastaydım bebegime gecmesin diye 3 gün emzirmdm yeşil serum taktılar sütümün tadı degişik ve şagdıgmda bile gelmiyo 😭
Duhamm-91 Yesimyusuf canım bende grip oldum ama emmeyi kesmedim asla orda bir hata yapmışsın doktorum da asla kesme dedi hatta şuan yapabileceğin aklıma sadece boşta olsa emzir emdikçe geliyor çünkü benim ilk başlarda çok azdı emzirerek geldi baktın olmuyo herşeyi denedin mecbur çocuğun için mamaya geçmen gerek
Yesimyusuf Çok ateşim wardı canım öksürük grip çok hastaydım bulaşır diye korkumdan emzirmdm şimdide hiç kalmadı sütümün tadıda değişmiş tatli degil 😭
Duhamm-91 Yesimyusuf bende aynıydım canım 2 buçuk aydır geçmedi de sütün için bu humana çayları var ondan iç istersen içeriği iyi değil diyorlar ama ben çok içtim çok işe yaradı mecbur kaldım fındık ceviz ye bol bide emmiyorsa bile sağ sürekli gelmese de sağ inşallah gelir çok moral bozucu keşke kesmeden önce memeden görüşebilseydik çünkü sütümüz öyle mucize birşey ki çocuğumuzun bizim hastalığımıza göre içeriği kendiliğinden değişiyor bi nevi ilaç gibi
Yesimyusuf Duhamm-91 normalde slikonla emziriyodum zaten , çok emek verdım sağdım neler denedim ama şimdi bu durum beni daha çok üzdü birşeyler yapmam lazım 😭
Tubakpln Hemen sağmaya başla makineyle sürekli her saat başı iyice kesilmeden faydasını göreceksin grip geçer sütten diyenlere sakın inanma