trinityy Kızlar merhaba, Kızım 3 aylık 4 haftadır geçmeyen pamukçuk var her gün günde bi kaç kere karbonatlı suyla siliyorum mikostatin damlatıyorum aftoral sıkıyorum geçmiyor lütfen siz nasıl geçirdiniz çok üzülüyorum lütfen yardım edin bize..
yyasolii trinityy mikostatini gazlı beze damlat sil bnmki öyle geçmişti tek başına damlayınca işe ysramıyor
gncglozclk trinityy karbonatla sılın bastırarak baya ben kulak cubugunu tulbentte sarıp siliyordum doktoru dilinin üzerinde süt pamukcuk damak ve yanaklara yayılırsa olur dedi
ppzeynep trinityy Geçmiyorsa büyük ihtimal pamukçuk değil süt lekesidir. Ben de bebeğime öyle eziyet ettim. Geçer gibi oldu tekrarladı. Sonra Kadir Tuğcu’ya danıştım. Pamukçuk olması mümkün değil, dedi. Bir daha ellemedim. 7-8 aylıkken kendi kendine geçti.
trinityy gncglozclk evet bunu yapıyorum önce gazlı bez sonra kulak pamuğuna mikostatin yapıyorum ama tekrar ediyor işte tüm emziklerini biberonlarını yeniledim çok teşekkür ederim
gncglozclk trinityy gaz damlası kullanıyorum nurse harvey’s gaz surubu ıcınde karbonat var pamukcuga ıyı geliyormus onu verince baya geciyor bizde yoksa bende hep siliyordum o ılacıda kullandım yınede oluyordu dilinin üzeri kalıntı gıbı mama veriyorsan ardından su ver dilinin uzerinde kalmasın anne sütünden sonra da ver dedıler de ben onu yapmadım ablamın kızında olurdu anne sutun den sonra su veriyordu oyle gecırdi o da