Ozge_5555 Kızım 16 aylık oldu 14. Ayda yürümeye başladı tutunarak kalkıp yürüyor ama düştüğünde yada otururken kendi başına kalkmıyor masadan yada koltuktan destek alarak kalkıyor neden acaba öyle kendi başına kalkması için ne kadar yapabilirim
birsenbaskan Ozge_5555 ne durumda kalkabildi mi benimde oğlum 12. Ayında yürümeye başladı şuan 15 aylık hala kalkmıyor
Ozge_5555 birsenbaskan hala kendine başına kalkmıyor ama bir yerden destek alıp kalkıyor yürüyor tam anlamıyla 14.ayda yürümeye başladı şuanda 16 buçuk aylık destekli kalkıp yürüyor
birsenbaskan Ozge_5555 bizimkide destek alırsa kalkıyor çok moralim bozuluyor kalkmadığı için kimseden bi yanıtta alamadım bilmiyorum ne yapmamız lazım
Ozge_5555 birsenbaskan zamanla kalkar ins bnde endişe yaptım hatta post açmıştım kalkar ins kendi kalkması için çalışma yapıyoruz ama niyeti yok illa destek alıp kalkacak
Ozge_5555 buketoz ewt bnm kiz26 aylık oldu 14 ayda yürüdü deseteksiz kalkmayı 15 yada 16. Ayda kendi kendine kalktı zamnla yapıyorlar da bazen biz evham yapıyoruz