didemsis Merhaba anneler, benim bebeğm 5 aylık oldu ama 4. Ay aşısını yaptıramadık ancak 6. Ayda yaptırabiliriz gibi duruyor uzakta yaşıyoruz bunun çok kötü bir etkisi olur mu lütfen cevaplar mısınız bilgisi olan teşekkürler
oykuburak didemsis canim bebeğin vücut direnci azalabilir en yakın zamanda yaptırın yada Bi doktora danışın
didemsis oykuburak evet en yakın zamanda yaptıracağız inşallah her gün aklımda ama gidemediğimiz için yaptıramadık :(
EbruBoluKaya Aşıların takvimini ileri atar yaparlar ama hemşirenize danışın. Biz pazartesi olduk 4 ay aşısını 5.ayda özel aşılarımız var 6.aydaki aşılarla arasında 1 ay olması lazım dedi hemşire
EbruBoluKaya bosanbacim 2.ay aşılarının 2.dozları yapılıyor iki bacaktan oluyor sadece koldan olan yok. Hafif ateş yaptı bize ama hemen toparladı
bosanbacim EbruBoluKaya ya 2.ayda hic agri ates olmadi bende 2 gün önce yaptirdm 4. Ay aşısını agrisi cok oldu aglmaktan cocugum mahvolmustu 🥹
EbruBoluKaya bosanbacim bizimse ikinci ayda hiç etki olmadı 4.ay ateş ve halsizlik yaptı illaki ağrısıda olmuştur ama calpol verebilirsin dediler ama vermedim ben
aissenurr bosanbacim aynen kızımda. 6. Ay aşısı zamanı geldi yine aynı ağlama krizi olur diye hic götürmek istemiyorum