nslhnustnl 6 aylık kızım alt iki diş çıktı ve sürekli ısırıyor ya emzirmekten korkar oldum kanıyor hep ve sızlaması tabi ayrı bi olay🫣 hayır diyorum kızıyorum böyle bıraktırıyorum felan yok gülüyo ben öyle yapınca oyun sandı iyice 🥲 başına gelenler nabtınız
AcarHHF nslhnustnl belki anlamaz diyeceksiniz ama. Hayır kelimesini kullanıyorsanız hemen memeden uzaklastirin. 5 -10 dakika sonra yine memeye alın. Bunu her isirdiginda yapmalisiniz. Böylece daha kısa sürede ısırma huyunu bırakacaktır. Şu an dişlerini memenizle kasıyor ve dişlerini keşfediyor. Onun için doğal bir durum. Tabiki canınızın yandığından habersiz 🙄😍 hiçbir şey yapmasanız bile geçecek ama bu süreç sizi yıpratır.
nslhnustnl AcarHHF inş en kısa sürede geçer evet sürekli hayır diyorum ve hayır dedikçe kahkaha atıyo😂😂 sinirlerimi bozdu bende gülmemek için zor tutuyorum kendşmi
refresher İnternette videolar var bunlarla ilgili genelde tepki vermeyin kızmayın yüz ifadenizi değiştirmeden sadece memeden uzaklaştırın ve bir süre sonra tekrar memeye alın diyorlar, tepki verdikçe hoşuna gidiyormuş bu olay