Merveahmettoprak Kızlar nisan ayında oğlum 1 yaşına giriyor güzel bi doğum günü yapmak istiyorum fakatttt organizasyon 2800 TL istedi oda en uygunu napsam bilemedim
theblackvirgo Merveahmettoprak merhaba bı organizasyon instagrami var ama gidip kendin aliuomuasun 700 TL herşeyi var @gokkusagiorganizasyon ismi bı bakın derim heryerde geçerlimi bilmiyorum da ektim ondan yaptiriyor
-Eraymoms- Merveahmettoprak evde kendin süslesen aslında baya güzel oluyor renk uyumunu tutturduktan sonra. Birçoğu şey trendyolda da satılıyor ordan alıp konsept de ayarlayabilirsin organizasyoncuya vereceğine bebişe harcarsın 😄
Themom_ Merveahmettoprak Bende organizasyon düşünüyordum ama hepsi aşırı ucuk fiyatlar verdi. 8-9 bin bandında en ucuzu 6,500 fiyat dedi nisan ayının sonu icin. Yaş olduğu ve anlamayacağını düşündüğüm icin fotoğraf cekimine götürücem evde kendim susleme yapıcam Allah kısmet ederse🙃
Ebrupinarrr Organizasyon bana gereksiz geliyor Heleki 1 yaş için Büyür ilerde kendisi ister anlayacak yaşta olur o zaman belki olabilir
Merveahmettoprak theblackvirgo theblackvirgo evet bende baktım nasıl oluyor ki kiralanıyor mu acaba tam anlamadım
Damlakallkan Bence gerek yok sonuçta onun doğum günü ama hatırlamayacak tatbiki yine bir pasta alıp hatıra kalması için fotoğraf çekilebilirsiniz bir kaç balon falan tabi siz bilirsiniz
theblackvirgo Merveahmettoprak evet kiralanıyor eltimde yapicak benim kızda Mayıs’ta bende ne yapsam diye düşünüyorum organizasyondan çok kendim normal masa yapmak istedim
theblackvirgo Merveahmettoprak doğru en iyisi trwnyoldan alın süsleri herşeyi pastayida yakında yaptırın kendinizde börek çörek hazırlayın güzel masa ışıklar falan miss ben öyle yaparım
Emine_elis Merveahmettoprak bnm kızımda Nisan’da 1 yaş olck bnde istyrm ama evim müsait değil çevremde bı bakcm cafe gibi bı yer fln bulursam uygun öyle düşünüyrm evim küçük yoksa evde yaparm organizasyon tanıdığımz var onu dert etmyrm bnmde tek mekan yanii 🥰 inşallah gönlümüzde gibi olur cnm
prenses_prens Merveahmettoprak Canım 10 gün önce oğlumun doğum gününü yaptık ve organizasyon şirketiyle anlaştım. Çokta memnun kaldım. Fiyatı 4000₺ ama aynı konsepti başka şirketlere sorduğumda 10.000₺ kadar çıktı. Sayfası Dogumgunuparty Galatasaraylı olan konsepti bizimkisi