mdi Merhabalar oto koltuğu almak istiyorum. satmak isteyen olursa bana özelliklerini yazabilir misiniz?
OptimusPrime mdi Bende de var baby plus oto koltuğu 9-36 kg boyun kısmı yükseliyor altında ayarı var hafif eğimli yapılabiliyor. İsofix yok. Ben aldım ama kullanamadım. 1 kere sadece. Kılıfını yıkadım kenara kaldırdım. Nasıl takılıyor onu bile bilmiyorum.
Bebegimm1 mdi e bebekde indirim var ordan bakın derim birde çok kullanılmış olanı tercih etmeyin derim ısofix özelliği olanı alın en güvenilir onlar ama e bebekden bakın mutlaka benm geçen sene aldıgım koltuk şuan bile baya düşmüş
busraalya3406 mdi Merhaba hala oto koltuğu arayışınız varsa sayfama yeni oto koltuğu yükledim yardımcı olabilirim Beylikdüzü’ndeyim 1500 TL’ye satıyorum ufak deri kısmında bir kusur var kullanıma engel değil ciddi düşünürseniz pazarlık payı vardır
mdi Ebrucetinbas dönebiliyor mu 360 derece donebilenler hoşuma gitti ama tabi ilk defa kullanacağım için kullanışlı olan hangisi bilemiyorum
ElonunAnnesi Resim yukleyemiyorum . Şaka.gibi ya. Nereden yükleniyor. Görsel ekle.diyosun URL cikiyor
OptimusPrime mdi dönenlerden degil posta etiketleyeyim internetten kendinizde özelliklerine bakarsınız ben çok bilmiyorum
Ebrucetinbas mucizem0 evet duruyor bugün fotoğraf atacaktım oruçtan akıl kalmadı yarın mutlaka paylaşacağım
mdi Ebrucetinbas ebru hanım fotoğraf bekliyorum birde modelini yazar miisn özelliklerine bakmak istiyorum