Mltmmrl89 Bebegim doğduğundan beri hiç yüz üstü yatmadı. Ve şu an 5.5 aylık hala yüz üstü durmuyor. Hemen ağlamaya başlıyor. Bu çocuk sürünmeyecek mi acaba 😐
Melekannem AbD s Mltmmrl89 Merhaba bence bebeğiniz kendini dik tutabiliyorsa azda olsa bir sorun olacagını düşünmüyorum benimkisi 7 aylıkta süründü 11 aylıkta yürüdü ama bir tanıdıgım daha var hiç sürünmeden 9 aylıkta yürümüş mesela . Bu yüzden siz cocugunuzda bir sorun görmüyorsanız bunlara cok takılmayın derim .. her cocugun gelişimi farklı ilerleyebilir ☺️
Mehtaptvz Mltmmrl89 6.5 aylik kizim yüzüstünu oda sevemzdi 4.5 ayliktan sonra durmaya basladi ama hala sevdigi söylenemez dönüyor geliyor yuzusutune ama surunme emekleme yok ayni donemde olan arkadasimin cocugu o donem surunmeye çalışıyordu yani cocuktan cocuga degisiyor bu durum cok takilmayin gelisim olarak ayin auygun diger seyleri yerine getiriryorsa elbet surunup emeklicek ama 1 ay ama 2 ay sonra 😊
Gzd Mltmmrl89 6 ay 23 günlüğüz, oğlumda hiç sürünmedi şimdiye kadar sadece yuvarlanıyo, aynı gün doğum yaptığım arkadaşımın oğluda hiç yuvarlanmıyo sürünüyomuş, bebekten bebeğe değişiyo demekki 😌
Mltmmrl89 Melekannem evet doktorumuz da aynı şeyi söyledi başını dik tutuyor ama bu pozisyonu hiç beğenmiyor. Bende her anne gibi yuvarlanmasini isterdim tabi :) sağlık olsun 😚
Mltmmrl89 [bilinmeyen] ya zaten ben neden böyleyim her şeyi kafaya takıyorum ve çok üzülüyorum. Bende ki anormallik bunu biliyorum
Pnrdnzysfars Benim oglum 6 aylık 4 bucuk 5 aylık civari biraktigimda dönüyordu 5 aydan bu yana yerde sürünüyor daha dogrusu emekleme pozisyonunda