fadiimee Anneler bir yardım fikir lütfen. Yenidoğan bebğim 2 haftalık pişik oldu. Sürekli kaka yapıyor kakalı bezi alıyorum arkasına sızıntı gibi sarı su akıyor sürekli böyle ne yapcam nasıl düzene girecek bu kakami hal böyle olunca pişik iyileşmiyor
mervebyge fadiimee bnmde başta öyle oldu sleep almıştım bez bebeğin altını açarken nasıl ağlıyordu pişik yüzünden bn doğal zeytinyağı sürdüm poposuna bide bedantol dönüşümlü açtıkça bide bezi Molfix aldm çok şükür 3 güne gecti szd hangi bezi kullanıyorsunuz
ikiekmekaldimevegidiyorum Doktoruna yazıp krem sorun ilerleyince daha kötü oluyor. Bir de bepanthol pişik kremi ve vazelini bir sürün
fadiimee ikiekmekaldimevegidiyorum yazdım Travazol ve bactrabon pomad Sabah akşam sür dedi sürekli kaka yapmasının önüne geçmiyorum pişik geçmiyor o yüzdende
fadiimee mervebyge Benzden olsa bezin değdiği heryer pişik olur çünkü ilk çocuğumda doktor öyle demişti bunda kakanın çıktıgı yerde var sadece pişik başka yerde yok bezden oldugunu düşünmüyorum ama geçmezsr başka bez denicem şuan sleepy. Yukarıda dediğim gibi kaka yapmasının önüne geçmiyorum şuan saat başı veya yarım saatte emiyor desem yarım saattw bez kakalı probiyotikli damla verdi oda pek işe yaramadı doktor bırakalım öyle deneyelim dedi inşallah düzene girer insan ne yapacağını şaşıyor canı yanarken