bseceylan Bin bir türlü emeklerle uyutuyorum 10 dk ya sıçrıyor uyanıyor Sürekli böyle irkilip duruyor 55 günlük bebeğim ne zaman geçer bu irkilmeler
Azram3523 bseceylan valla 6. Aydayız biraz azaldı gibi ama 5. Aya kadar hep sıcradı ben kundak hiç yapmadım ama yarım kundak deneyebilirsiniz
alparbsr bseceylan tek çare kundak canım benim bebegimde öyleydi ilk başlarda kundaktan nefret ederdi yaptığım zaman ikinmaktan bir hâl olurdu ama ben yinede açmadım sonunda alıştı şimdi çok rahat uyuyor yarım kundak yapiyorum
bseceylan Azram3523 yaptırmıyor zaten kolları yukarıda uyur 😂 tam dalıyor kolları bacakları durmuyor işte uyanıyor Kundak hiç sevmiyor Uykuya dalma da sorun yok ama sicrayuncada uyanıyor 10 dk bile uyumuyor mahvoldum
Azram3523 bseceylan bizimde böyleydi bi anda kollarını bi acardı sıcrardı sizde görünce farkettim bizimde gecmiş bianda 😂😂
cihangirko bseceylan ben çareyi yüzüstü uyutmakta buldum. Sırtüstü uyuduğunda sıçramaları yüzünden sürekli uyanıyordu. Şimdi sırtüstü uyutup derinleştiğindr yüzüstü çeviyorum daha uzun uyuyor
bseceylan cihangirko mümkün değil uyanır öyle yaparsam tilki uykusu var sağa solada ceviremiyorum kafa yastığı alicam onun icinde
alparbsr bseceylan sen kundağı altında uyut uyuduktan sonrada yapabilirsin müslin örtüyle yapıyorum ben