Tky58 Kızlarrr merhaba benim evin duvarları ses geçirmiyo bugün ilk defa bebişimle tek kaldım ve yemek bile hazırlayamadım kendime 5-10 dk arayla uyanıyo çünkü😔 Acilen bana bi telsiz lazım. Hangi marka telsiz kullanıyorsunuz acaba ya da etrafında kullanıp memnun kalanlarınız var mı varsa hangisi? Kameralı olanı istiyorum ama çok pahalı olmıcak bişi istiyorum 😔 Hangilerini tavsiye edersiniz acilen bakmam lazım.
Belisss Tky58 benimde ihtiyacım var bi misafırlığe gittiğim zaman yattıgı odanın kapısını kapatıyorum cocuklar odaya gırmesın dıye bu seferde aglayınca duymuyorum. Banada en acılınden lazım kullanan memnun kalan varsa yazsın lutfen
Bebekbilgen Ben motorla kullanıyorum kameralı değil ama kameralı olanı da var telsizde motorola iyidir bir bakın isterseniz
Tky58 Bebekbilgen evet geçenmere burda okumuştum motorolayı ama ben hiç anlemıyorum ne gibi özellikleri olması lazım biraz baktım ama 😕 En önemlisi ne mesela
Bebekbilgen Tky58 sesi iyi iletmesi lazım en ufak bebek sesinde bile uyarı verebiliyor olması lazım şarjı uzun gitmesi iyi olur kameralıysa görüntü de önemli
Demiralp60 Alyask ayseozbek banada bakabilirmisşniz rica etsem bizde 4. Aydayız Beklenen doğum tarihi 14.08.2019 gerçekleşen doğum 29.07.2019 erkek bebek