ballilokum3 Bayramlık için güzel elbiseleri olan tesettür giyim sayfası önerisi verir misiniz? Aradığım gibi elbise bulamıyorum 😔
Bebeginibekkleyenn papatyakokulum_ hangisini aldınız ordaki ürünler kalitesiz geliyor bana ya hiç pamuk yok 2 yıkamadan sonra mahvoluyor ama diğerlerinin de fiyatları uçuk
papatyakokulum_ Bebeginibekkleyenn Bunu aldım ben çokta güzel geldi. Bende normalde almiyordum kalitesiz diye arkadaş tavsiyesiyle aldım en kotu iade ederim dedim ama çok beğendim tek sorun içindeki gömleği bulamıyorum
ballilokum3 papatyakokulum_ Aslında bu elbiseyi beğendim bende ama yaşlı gösterecekmiş gibi geliyor ama kumaşı dökümü falan hoşuma gitti yaşım 24 güzel olurmu acaba
bbtuba ballilokum3 hassa moda sayfası var canım hiç almadım ama yeni keşfettim güzel takımlar var hoşuma gitti
papatyakokulum_ ballilokum3 bence yaşlı gostermez mankende de gayet güzel olmuş iki renginde çok hoş bence
Esross10 ballilokum3 ya çok güzelmiş bence çok güzel durur yaşlı göstermez 😍 hiç alışveriş yaptınız mı oradan güvenilir mi baktımda güzel şeyler var
papatyakokulum_ zumraylc elbise boyu 140 cm. Benim boyum 155 kilom 55 falan 40 beden tam oldu biraz boydan uzun oldu ama ayakkabıyla güzel olur