beyser Narkozcuanne 4. Aydan sonra biraz biraz destekli oturttm şimdi de oturtuyorm arkasından tutup ilk kızımı hep korktm pek oturtmadm çocuk 9 bucuk aylikken anca oturabildi
erenimm00 3 3.5 aylıkken kucakta destekli 4 4.5 aylıkken koltukta destekli 5 aylıkken mama sandalyesinde oturtun demişti ama başını tutması önemli başını tutuyorsa oturtmaya başlayın demişti
Dokuzkasimbebesi erenimm00 4 +9 üz yanı başını tutuyor ama eğiyor hep sadece kucakta destekli oturtuyorum
Narkozcuanne erenimm00 Teşekkür ederim 🌸 3.5 aylık Başını tutuyor kendini oturtmaya çalışıyor kucağımda da sürekli.
erenimm00 Dokuzkasimbebesi zamanla tam tutar başını bebeğin ek gıdaya hazır olması için desteksiz oturması gerekiyor o yüzden 6. ayda mama sandalyesinde desteksiz oturması gerekiyor sizin daha zamanınız var o zamana kadar yaparsınız inşallah
Narkozcuanne Dokuzkasimbebesi Bizimkide öne doğru eğiyor hep dikkat çeken bir şey olursa kaldırıp etrafa bakıyor
Dokuzkasimbebesi erenimm00 yani 1 aydır başını aşağı bakıyor derken bişey dikkatını çekince dik bakıyor yoksa hep ayaklarına doğru bilmiyorum düzelmiyor tummy time felan yapıyorum sıkıntı yok kaldırıyor kendini ama garipp bana mi öyle geliyor anlamadım
erenimm00 benim bebeğim doğduğundan beri başını tutabiliyor o yüzden ben 3.5 aylıkken kucakta destekli oturtmaya başladım şimdi yatırınca ağlıyor
erenimm00 Dokuzkasimbebesi benimde oğlum kucaktayken yere bakıyor normal bu dikkatini çeken şeyler oluyor
ferideakdkdkf Dokuzkasimbebesi benim bebeğimde 3.5 aylık.oda öyle yapıyor acaba daha erken mi kucakta oturtmaya
sadekahve_bitter Narkozcuanne 5 aylıktı desteksiz kendi oturdu Kucağımda eğimli tutuyordum ama kendi oturmak istiyordu Dr onayıyla oturdu