neslihanada aysemuderler cappy kayısılımeyve suyu 1 kutu günde iç 1.5 lt su faydasını görğrsün hemen duşa gir sıcak suyla okşa bide gelir kendine
yusros1350 aysemuderler benimde aynısı oldu 2 gün tuttum sonra arttırmaya calısıyorum helva cok tuketıyorum ama eskısı gıbı degıl hala sizin düzeldi mi
mksaylan adaatuna zorunlu değilin dışında ben öneren bi uzmanla da karşılaşmadım. Tüm danışmanlar su diyor en önemlisi ve oruç tutmak şok edici.
Muhammedaliannesi aysemuderler ilacto damla çok güzel arttırıyor iki kere içtim sütüm taştı resmen rezene bulgur pilavı inşallah sütünüz eski haline döner
D_deniz aysemuderler demekki su etkiliyor. Ben az içiyorum çok içeyim artar belki 😞 siz de bu sene tutmayın bence. Anne sütü 6ay çok önemli. Oruç tutulur ama bu altın değerinde süt geri gelir gelmez
inci86 D_deniz bende ilk gğn tuttum somda tutmadım daha.ama ben mama meme şeklinde gidiyoruz.sütüm biraz azdı.O yüzden tutmam dedim
Eslemnisa aysemuderler benim tahin yiyince baya iyi oluyor bide süt çayı içiyorum aktarlarda küp şeker tarzında satılıyor
unalll Kızlar bugün benimde baya azaldı Dut suyu yaptım bir de boza içtim bakalım yarın da devam edeceğim umarım eski haline gelir