motherthea aysemuderler sık emzirip dua edicez uyuyamıyorum da uyku güzel süt yapıyor sahura kalk gece bebeğe kalk süt iyice azaldı
JollyBaby motherthea Yani az mı çok mu bilmiyorum ki canım 2 saatte bi emziriyorum işte bebeğimi hiç sagip denemedim kac cc çıkıyor. Emzirmedigm zamanlar bi gogusum bazen akıyor ama nası anlaşılır ki olup olmadığı illa sagmak mı lazım anlamak için?
motherthea JollyBaby bebeğiniz doyuyorsa sütünüz akacak kadar varsa maşallah diyelim bence yeterlidir benim bebek tek meme emiyor sağmak o kadar yorucu ki inan emse keşke diyorum hiç sağma memeni düzgün boşaltıyorsa bebişin
aysemuderler JollyBaby İlla ki anlıyorsun. Benim sabahları göğüslerim sert olurdu ilk o hitti zaten. Sonra oğlum göğsümü çekiştirmeye ısırmaya başladı. Bir sıkayım dedim damla süt gelmedi. Dinlendim bişeyler içtim öyle geldi geri.
reyoliko Sık sık emzirin kendiliğinden eski haline döner. Ek olarak da sıcak içecekler veya malt içeceği işe yarıyor. Bestlak damla da kullanabilirsiniz.
aysemuderler reyoliko Birkaç gün hoşaflar falan içeceğim olmazsa bestlak başlayacağım sanırım. Çok teşekkürler. Bu malt içeceğini evde yapabilir miyim? Paketli şeyler tüketmemeye çalışıyorum da
JollyBaby aysemuderler Ama gogusun sert olması yumuşak olması tek başına Azaldığını gostermezmis ya. Benimde bazen sert oluyor çoğu zaman yumuşak ama emzirmedigim zaman akıyor mesela sıkınca da geliyor ordan anlamam pek mümkün değil herhalde
reyoliko aysemuderler Pek bilmiyorum açıkçası 🤷🏻♀️ Ama ben emzirdiğim dönem ananaslı maltana içince göğüslerim aşırı süt doluyordu. Tesadüfen farketmiştim daha sonra sütümün azaldığını hissedince içiyordum bâya etki ediyordu
neslihanada aysemuderler cappy kayısılımeyve suyu 1 kutu günde iç 1.5 lt su faydasını görğrsün hemen duşa gir sıcak suyla okşa bide gelir kendine
yusros1350 aysemuderler benimde aynısı oldu 2 gün tuttum sonra arttırmaya calısıyorum helva cok tuketıyorum ama eskısı gıbı degıl hala sizin düzeldi mi