Birgullll3 Dün bir post açmıştım. Sağlık Ocağı Monovit D Vitamini Verdi. Ve Yanında Vegaferon verdi. Bunlar iyi gelmedi. Önerebileceğiniz ikisi için damla var mı.. Parasında değilim. İyi gelsin çocuğuma yeterli... 4 Ay 17 günlük Oğlum
HzlBrls Birgullll3 sidefer demir için çok iyi tavsiye ederim içinde paraben yok dvitamini Devit kullanıyorum bi zararını görmedim
HamzaSiracveBen Birgullll3 ben demir ilacı ocean microfer kullanıyorum vegaferon yeterli gelmedi doktorumuz microfer yazdı daha sonrasında suan iyiyiz
Onur_hatice_janberk Birgullll3 merhaba sağlık ocağının verdiklerinde paraben ve başka zehirli maddeler var ben daha öncede uyarmak amaçlı yazmistim ama tepki almıştım ben Demir ilacı sidofer d vitamini ocean kullanıyorum
Birgullll3 HzlBrls Tavsiyen için teşekkür ediyorum canım. ocean 400 D Vitamini diye duymuştum ismini onun hakkında fikrin var mı ☺️☺️☺️
Gamzelina Birgullll3 ben kullanıyorum cokta memnunum cocuguma saglık ocagındakı nı her verısımde kusuyordu dırek degıstım hıc kusma yk
HzlBrls Birgullll3 hayır devit3 kullandığım ve sorun yaşamadığım için onu araştırmadım Demir ilacı olan microfer ve sidefer aynı içeriklere sahipler içinde paraben olmayan 2 Demir ilacı. rica ederim ☺️
Hilosum Birgullll3 içinde zararlı maddeler bulunmayan özel d3 ler( ocean Wellcare newvit vs) doktorumuza sorduğumuzda verebilirsiniz biz de reçete ediyoruz demişti. Ben wellcare veriyorum. Kan damlası için henüz kullandığım bir şey yok altıncı aydan sonra başlicaz. sağlık ocağının verdiği vegaferonu kullanmıyorum içinde paraben vs olduğu için.
Birgullll3 HamzaSiracveBen sağlık ocağın verdiği herşeyden şikayetçiyiz valla hiç mi iyi gelmez bir tanesi 😡
HamzaSiracveBen Birgullll3 cok kabız yapıyordu cok duzenli vermiyordum ben sonra kanı bayagı dusmuştu o yuzden ocean a gectık
Birgullll3 Onur_hatice_janberk Teşekkür ederim önerdiğiniz için. Tepki almanız saçma sonuçta herkes iradesiyle eleştirebilir. Düşündüklerinide söyleyebilir. Siz iyi yapmışsınız. Bence düşündüklerinizi yazmakla. Tepki verenler kendilerini sorgulasın saçmalık😒
Onur_hatice_janberk Birgullll3 rica ederim bunlar organik bende ilk başta bilmiyordum özele gidince Dr uyarmıştı