Prenses2909 Kızlar selam. Mama sandalyesi araştırıyorum kullanıp memnun kaldığınız önereceğiniz bir mama sandalyesi var mıdır acaba? Teşekkürler ☺️
Elsnazan Prenses2909 Siza tavsiyem çok pahalı birsey almayın ebebekten 800 tlye normel birsey almıştım iyikide öyle yapmışım asla durmak istemiyor :(
EypMom Prenses2909 kesinlikle 500 600 liralıkları asla almaaa minicik çocuk içinw sığmaz daralır biz e bebekten baby plus mastercook aldık o kadar konforlu ki aşşırı hoşuma gitti ve bebişim de sevdi ebatı büyük ama alınır yani ayarlamaları çok güzel yatabiliyor aşağı yukarı çıkabiliyor
Kk41 Prenses2909 ikea antilop kullandım bebeğim de kiloluydu gayette sığıyordu . Küçük duruyor mama sandalyesi ama öyle değil. Temizlik kolay taşınma yer kaplamaması önemliydi benim için çok memnun kalmıştım
Prenses2909 EypMom benim bebek biraz tombiş rahat etmez kullanamam diye onlara bakmadım hiç. Ayarlanabilen özellikli bir ürün arıyorum bakalım
Prenses2909 Kk41 bunu duydum çok fakat ayarlaması yok sanırım örneğin yukarı aşağı yada yatış şeklinde
Kk41 Prenses2909 yani bilemiyorum kişisine göre değişiyor. en fazla 20 dk oturuyorlar zaten .bize bu özellikler yetti mesela göreceli tabi bu durum
Prenses2909 Kk41 benim bebek kolikti hep tektik alıştı bana doğal olarak yanından ayrıldığım an ağlıyor ben uzun süre kullanacağım gibi örnek veriyorum mutfakta yemek yaparken kahvaltı vs yaparken hep onda oturacak o yüzden özellikli bir ürün arıyorum