Zengo Kizlar bebegim 1 aylik.hep kusuyor bende korkumdan hep yan yatirdim bebegin kafasi sivri oldu.Annem simdi dedi bisey olurmu ya duzelir mi
tombikinannesi Zengo onla alakası yok bence bende yan yatırmıştım hep. Kaynanamda bastırıyodu kafasını sağdan soldan şekilli olsunmuş
Zengo elifminamom yanlar basik😀sivrildi ben dusun 40 gun oldu bebeyi daha yeni duz yatirdim cocukta sasirdi
delirmeceler Zengo daha çok küçük dönüşümlü yatırın her uykusunda diğer yana uyanıkken düz yatırın düzelir
papatya_1125 Zengo aslında yanlış olan yan tarafa yatırmanız değil her gün aynı tarafa yatırmanız. Düz kafa yastıkları var canınızı sıkmayın
papatya_1125 Zengo ever evet dönüşümlü yatırın. Ben de hep aynı yöne yatırıyordum sağ olsun annem uyarmıştı. Bir Sağa Bir sol yatırdım Ondan sonra hep dönüşümle çok şükür bir sorun olmadı. Olanlarda da düz kafa yastığı ile düzeliyor içinizi Ferah tutun
Ssude Zengo benim de öyleydi kendi dönmeye başlayınca düzeldi korkma düzelir gündüzleri ama doz yatırmaya çalış
tombikinannesi mooomm01 nebiliyim çocuğun burnunu kafasını bastırıp duruyodu salak şekilli olsunmuş bastırma dedim zaten düzgün çocuğun heryeri
Gunesaryamom Zengo düzelir canım bende hep bir tarafa yatirmaktan o tarafı düz olmustu sürekli sağ sol değiştirerek uyuttum 7. Ayında düzeldi hiç yok gibi 😊😊