Elfdrms Sevgili anneler bu konak belasindan bir türlü kurtuluş yok sanırım sürekli yaglamama rağmen ince ince yeniliyor 😔
Emily37 Elfdrms ben mustelanın köpük şampuanı var konak için ondan almıştım birde ince konak tarağı aldım trendyoldan.zeytinyağı sürüp 1 saat beklettim sonra mustela ile yıkadım ve tarafım güzelce hepsi döküldü bir dahada olmadı canım
Elfdrms Her gün yağlıyorm ve ebebegin bakım setindeki tarakla tarıyorm aynı zamanda mustelanin da köpük şampuanı var . Doktor 3-4 yaşına kadar bile sürebilir dedi çok sinir bozucu bir görüntü . İki ay üç günlük bebeğim sanırım daha çok yolum var
1cocuksevdasi Elfdrms bak şimdi banyodan yarim saat önce zeytinyağı sur masaj yap sonra ince taraklar var ya hani erkeklerin kullandığı onunla yavaş yavaş kabuklarını kaldır ben tek seferde bitirdim öyle. Konak tarakları falan hiç almıyor bitirmiyor
sogukbaklava42 beyser İkinci bebeğim oysa ama sil baştan yasiyorum herşeyi 😂 Aklıma şey geldi. Benim kayınvalidenin bir komşusu varmış. Çocukların konağı bulaşık teli ile sürtmüşşş 😖
beyser Elfdrms benim bebegimdede var maalesef anlamadım temizlemistim güzelce 3 aydan sonra çıkmaya başladı 5 buçuk aylık şimdi yine baya oluştu tek seferde temizlenmiyor bide mustela bebe yağı sıkıp tariyorum bnde
pozitifanne06 Elfdrms yagladiktan yarım saat 1 saat sonra ince tarakla 5-10 dakika taramak lazım diğer türlü çıkmıyor böyle tek seferde kurtuldum
mom-1 Pamukla kafasına arko krem sürün 5 dk bekletip konak taragıyla tarayın hemen geçiyor şok oldum bende bugün yaptım hepsi geçti bu kadar kısa sürede geçecegini düşünmezdm bide kafası ne güzel arko krem kokuyo miiis gibi dolanıyo 😂