KubraaAlpArlan Oğlum 17 aylık 2. Uykusunu biraz zor uyumaya başladı normalde uyurdu yatar yatmaz suan yarım saati geçiyor zorlanıyor belli tek uykuya nasıl geçebilirm desteksiz uyuyor çocuğum sabah kalktıktan 3 saat sonra ilk uykusuna yatıyor 1 buçuk saat uyuyur 2. Uykuya 3 bucuk saat sonra uyutuyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Zeynepp054 KubraaAlpArlan Uyku aralıklarınız bana kısa geldi 17 aylık bir bebeğe göre. Benim kızım 15 aylık uyandıktan 4 saat sonra ilk uykuya 4 buçuk saat sonra 2.uykuya geçiyor. Sizin bebeğinizin en az 5 saat falan olması lazım. En az 5 saat yapsanız o zaman tek uyku yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Dfncgdm2022 KubraaAlpArlan bemım kızım 15 aylık gunduz uykularını uyurdu zorluk yaşamazdım ama su 1 haftadıe gece kalıyoruz tek uykuya 18. Ayda onerıyorlar bende ne yapacagımı sasırdım ama ıkımcı uykuya yatırmasam bu sefer dayanamıyor sürekli mız mız oluyor erkenden yatırdıgım zamanda gece 2 gıbı tekrar kalkıyor sanırım ıkıncı uykusu zannedıyor bu yuzdne ıkıncı uykusunada devam ettım ama tek uykuya dustugunde nasıl yapcam bılmıyorım
Sedsedsed KubraaAlpArlan bizimde bu sekildeydi uyku aralıkları. Birden 5-6 saate cıkmak bebeği bence cok yorar. Bizim şuan uyandıktan 4 saat sonra öğle uykusu 2-3 saat arası uyuyup uyanıyor. Uyandıktan 5,5-6 saat sonra gece uykusu. (Aksam dayanabiliyor cünkü daha fazla oyun oynamıs oluyor dus rutin vs derken geciyor zamanı)
KubraaAlpArlan Zeynepp054 uyku eğitimi almıştım o zamn belirledk uyku saatini şimdi 3 saate uykuya gderken 5 saate nasıl çıkaracağımı bilemedm
Tgbycl01 14,5 aylıgız valla iki uyku yapanlara hayranım . 11 aylıkdan itibaren tek gündüz uykusuna düştük . Suanda ona bile dreniyolar . Aralıksız 9 saat uyanık kaldıkları bile oluyor. Bizde sadece gece uykusuna dönücek gibiyiz böyle giderse.
KubraaAlpArlan Tgbycl01 brn devam etsem daha uyumaya devam eder sadece biraz zorlnıyor yarım saat kadar uğrasıyo uyumak için bormalde yarırım 10 dk da uyur
Sedsedsed KubraaAlpArlan sabah 09.00 kalkıyor 4 saat sonra kalkıyor 13.00-15.00 öğle uykusu 5,5-6 saat sonra 21.00 gece uykusu 20.45 gibi yatıyorum dalması 21.00
KubraaAlpArlan Sedsedsed ilk defa dün beklettim sabah uyandıktan 5 saat sonra yatırdım bekledi ama sabah işte erken kalktı acaba yorgunluktan mı ilk gün diye orasını tam anlayamadm
Sedsedsed KubraaAlpArlan birkaç gün cok yormadan işte normalde 3,5 saatse arası uyandıktan 4 saat sonrası cok ideal oluyor. Ben 5 saat beklettiğimde öğlen uykusunu yarım saat falan uyuyor yorgunluktanda uyuyamıyor. Siz uyanma saatinide bebişe bırakın sadece uyku aralıkları ile ilerleyin o da kendi saatini bulur