edalibrahim Kızlar merhaba oğlum 8 aylık dün kan tahlili verdik düşük çıkmış doktor verdiği damlayı degıstırdı şuruba gectık sabah akşam verılecek sormak ıstedıgım kan değerinin artması için doğal yollarla bebeğinize neler verdiniz 🥰
asam edalibrahim pekmez limon en guzeli eger yiyorda bir tatli kasigi pekmeze bir kac damla limon sikıp sabahlari icirin cok guzel toparliyo
edalibrahim asam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim pekmez her sabah veriyorum ek gıdaya başladığındsn beridir limonlu denemedim hiç öyle deneme yapayım bide 🥰
edalibrahim cemile161_ ıkı ay da yukseldı şükür tam sınırda şu an dişler de kararma olmadı duEnlı fırçalıyorum cınku belki ondan
Umutunannesi_ cemile161_ dün doktor bizede aynısını dedi ocean kullaniyodum ferrum verdi dişte kararma yapar bilgin olsun dedi bizim daha disimiz çıkmadı oyuzden bı süre veririm gbi
Umutunannesi_ cemile161_ daha veremedim yarın vercem inşallah doktor ölçü söylemedi yazdım dedi eczaneden almadım henüz bebeğim sekiz buçuk aylik
cemile161_ Umutunannesi_ banada yazarsanız cok sevinirim benım Bebegımde 9 aylık ama 10ml yazmıslar ama bana cok gıbı geldi
Umutunannesi_ cemile161_ merhaba bizim doktorda 10 ml yazmis kan ilacını icirdim bakalım bugün inşallah etkisi olur