Melek1616 minikoglummmmm Şuan mesela ayakta bırakınca 15 saniye 20 saniye duruyor ayakta yürüme arkadaşıyla yürüyor
minikoglummmmm Melek1616 yürüme arkadaşını sürüp yürüyorsa yakındır yürümesi bizimki bağımsız sürdü onu öyle yürüdü
Melek1616 minikoglummmmm evet yürüyor baya baya bazen denge sorunu oluyor önündeki oyuncakla çok oynuyor odanın içinde geziniyor onla
Betulazraaa minikoglummmmm darısı bize 15 ay 20 günlük herseyj yapıyor ama bağımsız yürümüyor henüz tutunup kalkıyor ayakta duruyor 4 5 adım atıyor tutunarak her yere gidiyor inşallah bizde en kısa zamanda yürürüz 🤲🫠
minikoglummmmm Melek1616 çok güzel yapıyor işte artık bundan sonra seni öyle şaşırtacak ki bizimki ayakkabılarını getiriyor ayağına koymaya çalışıyor dışarıyı öyle seviyor ki hep dışarı çıkmak istiyor
minikoglummmmm Betulazraaa yürürsünüz inşlaah canım hep diyordum acaba tek benim oğlum mu yapamıyor ne kadar çok anne varmış benim durumumda olan öyle hepsini anlıyorum endişelerini nasıl mutlu olacağını bile biliyorum ❤️
Melek1616 minikoglummmmm dün sabah park beşiğin içinde uyuyordu uyanmış ayağı kalkmış tutunuyordu beşiğe o kadar çok mutlu oldum ki
NmalkoC minikoglummmmm gözünüzaydın canım bi sağlık sorunu olmasında isterse geç yapsın hercocuk bir değil kimi geç yürür kimi geç komuşur yeterki sağlıkları yerinde olsun