Andromedauzay Kızlar önerdiğiniz şunu yap bayılacaksın dediğiniz meze türü varmı Misafir için Salata yapmaktan sıkıldım 3-4 çeşit meze yapmak istiyorum
beyser Andromedauzay ben ortaya enginar çanak çok severim ayrıca havuç tarator yada kozbiber ve patlıcan salatası da güzel
ReisinKizi aliaras_2022 ay dün humus yaptım Allah affetsin o ne öyle ya sarımsak Tahin nohut üçlüsü yenmiyor 😬
kendicocugunungelisimcisi Andromedauzay soğan mezesi, brokoli salatası, muhammara 👌🏻 Kızarmış Patates salatası aklıma bunlar geldi.
aybarsinannesi1107 bitboylum tarifle değilde kafama göre yapıyoruöm birkaç tane havucu rendeleyip azıcık sıvıyağda soteliyorum soğumaya bırakıyorum ayrı kapta sarımsaklı yoğurt hazırlıyorum ikisini karıştırıyorum bitti 😌
aybarsinannesi1107 Andromedauzay atom mezesi havuç tarator karalahana tarator Köz biber mezesi buna bayılıyorum özellikle
bitboylum aybarsinannesi1107 ellerine sağlık olsun canım bir de tarifsiz deneyeyim inşallah yakalarım bu sefer o tadı ya
morpuantiye20 Haydari yapabilirsin. Çok yakışıyor iftar sofrasına iki gündür yapıyorum, eşim sahurda bile yiyor. Dereotu Kuru nane Sarımsak Süzme yoğurt Dereotu sevmeyen için bile çok güzel bir meze.