Öyle bir gün gelecek ki bütün bu yorgunluklarım, uykusuzluklarım , çaresizliklerim için sana teşekkür edeceğim. İyi ki beni bu kadar yoruyorsun sayende annemi daha iyi anlıyorum , iyi ki uykusuz bırakıyorsun bu sayede seninle daha fazla vakit geçiriyorum, iyi ki çaresiz bırakıyorsun çare bulmam sorun çözmem konusunda beni hızlandırıyorsun . Daha anlatamadığım bir çok duyguya sürüklüyorsun beni ve hepsini iyi ki yapıyorsun sayende anneliği öğreniyorum. Bir gün büyüyeceksin bana misafir olan bu günler birer birer hızla geçecek tek amacım bu günler geçerken seninle mutluluk dolu anılar biriktirmek. Sana hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli gelişiyorum büyüyorum , büyütüyorum. Hep aynı şeyle yaklaştım “ Başka gebelikler yaşayacak olabilirim ama bu bebeğimle bu günü bir daha yaşamayacağım” o yüzden hiç rahatsız etmedi beni mide bulantılarım her midem bulandığında “ annecim nasıl güzel varlığını belli ediyosun” deyip okşadım seni tekmelerinle şenlendim son aylardaki bel ağrılarım hepsini çok sevdim. Şimdi dünyadasın kollarımın arasında bu zor günleri de aynı şekilde aşmaya çalışıyorum. “SEN BİR DAHA HİÇ BU KADAR KÜÇÜK OLMAYACAKSIN” ama ben seni hep çok büyük seveceğim. Yaşattığın her şey için teşekkür ederim oğlum. Annen içinde senin olduğun her şeyi sevmeye hazır. Bütün bu günler geçtiğinde tıpkı geçirdiğimiz 3ay da olduğu gibi zor oldu ama iyi ki 13 saat boyunca kucağımda uyumuş , iyi ki huysuzlanıp sadece emmek istemiş vb. diyeceğim. Senin nefesini dinleyerek uyumaktan daha güzel hiçbir şey yok. Seni çok seviyorum annecim🩵