Yagizmommmmm Dün gece sıtma tuttu ateşlendim göğsüm taş gibi sağmaya çalıştım beceremedim çok kötüyüm tüm vücudum ağrıyor hiç halim yok normal mi bu halsizlik ya
Celinnnn Yagizmommmmm normal canım. Göğüslerin büyükse sorun hatta. Hemen sıcak banyo yap. Günde 4-5 göğüslerini sıcak havlu ile masaj yap. Bide lahana yaprağı koyabilirisn
AnnaKarenina_ Yagizmommmmm normal banada oldu gir duşa elinle yavaş yavaş sağ sütyen takma bırak aşağıya aksın süt ben öyle kurtuldum sonrada yavaş yavaş sağ. En önemliside emzirmeye bak daha kolay geçiyor
bakkalemzigi Yagizmommmmm evet öyle oluyor malesef duşta sabunla akıtın , göğüs pompası ile çekin , ağrı kesici parol alın bir de beyaz lahana ağrıyı azaltıyor bir parçasını buzluğa atın 5 dk sonra göğsünüze koyun aşırısı dinecek görürsünüz geçmiş olsun 🌸
serapalya Yagizmommmmm Bebeğinizi bol bol emzirin. Sakın sıcak suyla duş almayın.Su ılık olsun. Kalıp sabunla aşağı doğru bastırarak masaj yapın. Lahana yapraklarını kaynatıp buzluğa atın 2 saate donmuş oluyor. Çıkarıp göğsünüzde 20 dk tutun 3,4 gün yapın geçmezse hemen doktora gidin. Antibiyotik tedavisi verir.
Yagizmommmmm AnnaKarenina_ sürekli o göğsümü emziriyorum ama nedense süt gelmiyor o göğsümden taş gibi olmasına rağmen
AnnaKarenina_ Yagizmommmmm kanallr tıkanmıştır sen su ile masaj yapmaya devam et birde tarak ile aşağıya doğru tara oda kanalların açılmasına iyi geliyormuş
Yagizmommmmm AnnaKarenina_ göğsümün alt kısmındaki damarlar tıkanmış canım ucuna doğru tarakla masaj yaptım yok ne gelen ne giden
AnnaKarenina_ Yagizmommmmm tek seferde olmaz canım sürekli dene benimde sağ gögsüm öyleydi uc kısmını sürekli inek sağar gibi çektim pompa yaptım açıldı sen devamlı yapmaya çalış açılır bende 2.çocuğumda yaşadım aklım giitti ağrısına o derece