Nacafa vallahi tam olarak hakkıma girdin şu an. Bak umarım yazdıklarımı gözlerinle okuyup beyninle idrak edersin ABLAM. Ben bu ayakkabıyı 400 tlye almadım, araştırdığımda 400 tllik bir indirimde yoktu zaten belki görmüşsündür son 30 günün en düşük fiyatı etiketini yeni indirime girmiş muhtemelen saatlik bir indirim olduğu için görmemiş olmam çok olası anlayabiliyor musun?😁 fiyatı koyarken acaba yüksek mi olur? indirm isteyene düşürürüm fiyatı bütçesine göre yardımcı olurum diyerek koydum ama sen ordinaryüssün ya ablam şak diye foto attın sanki ben kar etmek kazanç sağlamak için kullanılmış ayakkabı satıyormuşum gibi beni kötü gösterdin ve tam olarak burada hakkıma girdin altta bir ton tartışma oldu ve almayı düşünen varsa da senin yüzünden tartışma takip ediyor şu an ve ben ihtiyacımı gideremiyorum???? işte bu yüzden hakkımı helal etmiyorum sana. kimse kimseye zorla satış yapmaz, yüksek bulan almaz, almak isteyende indirm ister belki de ben 400 den daha düşük bir fiyata vereceğim isteyene? ne biliyorsunda konuşuyorsun?