bircemoms happyanneee yani ben olsam misafirimi iptal eder orucu da bozardım bu tabi benim düşüncem sonra gerekirse rahatsiz hissedersem tutardım
mrsfly happyanneee peki kimin bilip bilmediğini nereden bileceğiz? Sizi yanlış yönlendirip yönlendirmediğini??
sezer2022 happyanneee istersen boz 61 gün kefaret tutarsın ama misafirlere temizlik yapmak için, oruç bozmakta dünyanın en saçma bahanesi
Atlasligunler yanaklibebek bak herkese abla abla diyip durma sinirim bozuluyor. Ne kadar cringe ya ayy Ayrıca duş ile orucun alakası ne? Duşa girilebilir
Fasulye12 yanaklibebek Banyo yaparken boğazına ve burnuna fazlaca su kaçmamasına dikkat ederse neden niyetliyken banyo yapılmasın? Böyle sırıtık emojilerle , bilmeden imalı soracağınıza, açın araştırın .
yanaklibebek Fasulye12 araştırdım tabiki, mesela nasıl dikkat etsin kulağına su kaçırmamaya eliyle mi kapatacak? Hem de şüpheli kaçtı mı kaçmadı mı bilemez bu yüzden iftardan sonra alması daha uygun
Sevval2301 happyanneee bu sebepten bozsam günah olur mu nasil soru sizce günah olur muu önce bir kendinize sorunn
Bett1 happyanneee orucu hangi sebeple bozarsan boz günah olur tabiki ve yerine getirmen gereken bir farzı olur. Akşamı bı şekilde bekleyeceksin. Misafirini iptal edebilir ya da yarın için tutmayabilirsin. Tabi ki orucunu yersen günah olur ama sonra ben bozdugum için farzını yerine getiririm dayanamıyorum dersen de orasını sen bilirsin
Fasulye12 yanaklibebek saçmalamayın , kulaktan sindirim organlarına su gidip , susuzluğu mu giderecek . Nerde okudun bunu? Senin mantığına göre o zaman tuvalet sonrası temizliğini de yapamaz . Su kaçar ordaki deliklerden falan diye 🤦🏻♀️🤮