Denizinannesi52 Tarhana çorbası Etli nohut Kırmızı lahana mezesi Fırında tavuk Pilav Salata Şekerpare (belki yaparım hiç yapmadım) Şekerpareye margarin koysak olur mu yapan varsa
herseySeninleguzel11 Denizinannesi52 Güzel menü. Ama bence margarinli yapmayın,herkes margarin tüketmiyor. İsterseniz şam tatlısı yapın ,hem daha kolay.
ceriio Denizinannesi52 ben margarinli yaptım geçen nefis yemek tariflerinde var tadı da gayet güzel olmuştu
Deletedmom_98 Denizinannesi52 Nohut harici güzel bir menü. Bacımsu insan zaten oruç tutunca çorba içse davul oluyor. Nohut şişiriyor zaten. Bilemiyorum ben misafir menülerine yakıştırmam nohutu. Onun yerine tavuğun yanına patates püresi, kaşarlı mantar vs daha güzel olur.
Birberenannesi Denizinannesi52 nohut yerine yaprak sarma veya patates püresi gibi bişey bence daha güzel olur. Şekerpare de sıvıyağla yapın bence. Benim bi tarifim var atayım onu çok güzel oluyor Margarin çok sağlıksız.
Ozra Denizinannesi52 etli nohutu çıkarıp fırın tavuğın yanına patates sebze ekleyebilirsininz. Nohut yerinede bi zeytinyağlı yapabilirsiniz
Denizinannesi52 Ozra fırın tavuğun içinde patates havuçta var ve misafirler kalabalık toplam 12 kişi olucak o yüzden nohut var
Aselumay1602 Denizinannesi52 margarin de koyuluyo you tube da hayalimdeki yemekler kanalına girin tam tarif.butun tarifleri tam ve gerçekten güzel genelde bu kanaldan bakıyorum bilmediklerini tam tutuyo
aliaras_2022 Denizinannesi52 benim menü m Yuvalama Tepsi kebabı İçliköfte Dolma sarma Pilav Yoğurtlu pancar Salata Muhallebili haşhaşlı revani