Esmprsege Kızlar bebeğim 3 ay 21 günlük oruç hiç tutmadım bu sene tutan varmı vicdanenen rahatsizim tutmak istiyorum ama enerjimin düşmesinden sütümün azalmasından korkuyorum tecrübelerinizi paylasirmisiniz
tosbiksmoms Esmprsege benim oğlum da o aylarda idi tutamadım acıkınca şekerim düşüyordu,ellerim titriyordu.
aysycee Esmprsege bende ilk gün denedim baş dönmesi titreme baş ağrısı mide bulantısı yanş ne ararsan var bozmak zorunda kaldım istifra ettim de rahatladım
Deletedmom_110 Esmprsege çok küçük ben tutmadım suan 14 aylık tutuyorum etkilenirsiniz kazasını yaparsınız lütfen bebeğiniz daha öncelikli
Blgsrra Esmprsege bebeğim 8 ay 10 günlük ek gıda veriyorum sütle birlikte ama sütüm de azalma oldu yanii
Esmprsege Blgsrra ya kafam karışık benimde hem borç yapmak istemiyorum hemde süt işte ondan korkuyorum
Esmprsege Blgsrra dün kuaföre gittim bebeğimle insanlar orucludur diye gizli gizli çok verimli su icemedim azaldı evet 🥺 demekki tüm gün oruç tutsam çok az olur neyse bebeğimin gelişimide yavaş kilo alımı riske atmayım kaza ederim inşallah 😌