01012024 2.5 aylık oğlum reflüsü varmış mamayı yuttugu gibi kusuyor parmak dokundurmaya gelmiyor resmen çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum artık kusma yüzünden kilo da alamıyor doktor gaviscon toz verdi yanlışmı veriyorum acaba neden hiç fayda etmedi üzülüyorum varım yogum bi oğlum onuda adam akıllı büyütemicem galiba 😟😔
Adaalinamm 01012024 bize ar mama önerdi doktor ondan aldık ve kusması azaldı hatta hiç yok gibi birşey
sessi 01012024 Benim oğlumda öyle kilo alımı yok denecek kadar az artık ne emzirmek istiyorum nede bir şey vermek o dereceyim az bi şey emiyor tepine tepine zorla ardından en az 5-6 kez kusuyor ne benim üstüm başım kaldı ne kendisinin bende çok yıprandım o kustukça ben ağlıyorum artık oda kusarken çok kötü oluyor garip sesler çıkarıyor. 4. Aydayız 6 da çoğu kişi biter diyor umarım en kısa zamanda geçer
maygirl 01012024 herkes gaviscon yazip geciyor bi şurup war cok eski ve gercektrn cok texrubeli cok yaşli doktrlar bliyor artk bunu😄mottilyum adı ama kesinlikle doktora danışın drek alip kullanilcak bisey degil..ama inanilmaz rahatlatiyor duzenli kullanimda.
Elfmom1234 Benim kızıma da gaviscon şurup vermişti, fazla bi etki etmedi, kendınızi hemen suçlamayın sonucta sizin suçunuz değil, siz elinizden geleni yapıyorsunuz
01012024 Adaalinamm bende aptamil ar aldım bi ara kabız oldu bu defaada katıydı baya cok kusmuyordu o dönem ama gazı falan sıntı oldu
zehra14 Merhaba benim bebeğim de 3 aylık 9 günlük içtiği gibi sütü kusuyor aptamil ar mı iyi geliyor. Gavıscon hiç fayda etmedi
Adaalinamm 01012024 aptamil gaz yapıyor ya ben sma ar aldım onu kullanıyoruz sıkıntı yaşamadım kusmasıda azaldı fazlasını atıyor bazen kabızlık gaz yapmadı çok şükür
Badem4242 Adaalinamm sma ar nerden aldınız ? Aptamil bize de çok gaz yapmaya başladı bebeğim içmek istemiyor artık red seviyesine geldi
sessi Adaalinamm bizede doktorumuz aptamil önermişti gidince mutlaka soracağım bu mamayı hatta bitince deneyim biz daha yeni başladık mama işine
01012024 sessi çok geçmiş olsun inşallah bi çözüm buluruz bu duruma her hafta başka bi dert çıkıyor sinirlerimiz bozuldu 😟
Adaalinamm sessi kaç aylık bebeğiniz gaz dönemi geçtiyse çok sorun yapacağını düşünmüyorum ama ar değilde normal aptamil kullananlar bile gaz sorunu yaşıyor hep çoğu kişi böyle diyor
Aslaniopbenimicin fizikcianne çok gaz yaptı bizde yeşil yeşil muhallebi gibi zorlayarak kaka uaptık .
sessi 01012024 sağolun inşallah..öyle vallahi yorucu 3 ay geçsin dediler geçti 6 ay diyorlar şimdi ama bakalım geçecek mi
sessi Adaalinamm yok fışkırır değil ama arada öylede kusuyor nadir. İlk yemekten sonra çok sonrasıda azalarak devam ediyor
Adaalinamm sessi evet benimkide öyle hatta emzirirken kusmak için memeyi bırakıp kusup tekrar devam ediyor birazda kendisi kalkmaya çalışıyor midesine baskı yapıyor o da kusturuyor sürekli hem onun hem kendi üstümü değiştirmekten sıkıldım artık geçse şu kusma