Demettufan Bebeğim 7,5 aylık normalde sabah uyandığında dolu bez alıyodum çişini baya yapmış oluyodu ama dün çok az yapmış bugün de hiç yapmamış bomboş. Moralim aşırı bozuldu sütüm yetmiyor mu acaba? Aynı durumu yaşayan var mı, ne yapmalıyım?
DenizAsaf Demettufan yaklaşık 2 aylıktan beri genelimiz bizimde böyle şuan 10.5 aylık bu arada. Geceleri çoğunlukla çiş kaka yapmıyor nadiren çiş oluyor. Kaç tane dr gittim kaç kişiye sordum aldığım yanıt erkenden bezden kesilecek demekki dediler Allah’a Şükür gelişimi boy kilosu iyi takip edin sadece belki de tuvalete meyilli bir bebeğiniz vardır sizinde ben artık öyle olduğuna inandım çünkü
SevimliHayaletCasper Demettufan 6. Aydan sonra doyup doymadığına çişinden bakılmaz. Suyu az içmiştir. Ek gıda almıyor mu
Ardenaden Bnm iglumda 50 gunluk olacak tutyor cisinimesela altini actm 2 kere yapti ama.beze yapmior cocuk degisik yani dr normal diyor ebe normal doyor ankayanadn hic
Demettufan @guldef anne sütü ve ek gıda. Sanırım öyle. Gün içinde dolu dolu bez çok alıyorum ama sabah almayınca tuhaf oldum.
Demettufan @DenizAsaf boy kilosu iyi diyor genelde doktor, 6 aylıkken 8 kiloydu şu an bilmiyorum öyle çok kilolu bi bebek değil ama doktora sorduğumda iyi diyor. Nisanda izlem var o zaman sorucam tekrar. İnşallah öyle olur ya şu an kendimi buna inandırmak istiyorum inşallah kilosu düşmemiştir
DenizAsaf Demettufan yani sanmıyorum. Benim sürecime resmen kimse inanmamıştı. Allah’a şükür ki dr gidince öğrendim bende böyle çok bebek varmış. Hatta burada bir arkadaşın 10 aylık bebeğine tuvalet eğitimi verdiğini okudum. Detaylıca anlatmış helal olsun tabiki. Buda olabilecek birşey diyorum ben. Şuam da oğlum mesela günlük 150ml en az su içiyor. Ama çoğunlukla bende temiz bez alıyorum. Bugün ama baya doluydu mesela gün gün belli olmuyor
Demettufan @SevimliHayaletCasper bunu bilmiyodum teşekkür ederim ben hep çişinden bakılıyor zannediyodum. Ek gıda alıyor ama su zorla içiriyorum hiç içmek istemiyor dün iki yudum anca içmiştir.
SevimliHayaletCasper Demettufan o yüden yapmıyordur. Birde gece çiş yapmaması güzel birşey ilerde rahat edersiniz
Demettufan @sweetasya evet orası da var ama hep yapıyordu ya ondan telaşlandım. Gece iki kere uyanıyor genelde.
Demettufan @DenizAsaf inşallah öyle olur öyle olması tabiki benim için çok rahat olur, teşekkür ederim cevabınız için.
Demettufan Peki hanımlar önerebileceğiniz suluk var mı su içmeyi sevdirecek memnun kaldım dediğiniz veya duyduğunuz ,çok soru sordum ama hakkınızı helal edin @guldef @SevimliHayaletCasper @DenizAsaf @sweetasya @Ardenaden
Ardenaden Bnde bebekken ilk bunla basladm ama 1 yasna gelmedn pipetlisine gectk awentin 3 yasnda daha tas gbi hala kullaniyoriz pipetlisni
guldef Ardenaden evet bende bir yaşına girecek olan kızıma pipetlisini kullanıyorum. Ne denedim.ne yaptıysam su iciremiyordum. Başka piletli suluklar aldım olmadı en son Philips aventin pipetlisini çok sevdi ondan içiyor su ayran içecek.