Fadime17 babymomyyy benim kızım tam 8:20 de uyandı Allahım aylar sonra ilk defa gece uyanmadı kızım.uykumu öyle güzel almışım ki dinlenerek kalktım.
Niihhaann Uyumadık ki😭 uyumadık ya uyumadık, uyku nasıl bir şeydi çocuğumu geri istiyorum ya bu diş neymiş😭 2saat oturarak uyudum sadece ve 5.40ta pes edip güne başladık hala koltuklara tırmanıyor,perdeler ağlıyor falan uyumadı hala
feyzaninemresi babymomyyy her sabah 6-7 arası uyanır oğlum, 8de kızları okul için kaldırırız o arada oynarlar biraz, 8 buçukta kızlar gider 9da oğlum yatar ben bı kolajenli kahve içerim zaten yarım saat sonra kalkar daha kahvem bitmeden 😂
Rabia_91 babymomyyy sabah 8 de kalktım spora gittim, bebişe babası baktı ama giderken uyuyordu. 9 a doğru uyanmış. Bugün 7 aylık oldu bebitomm 🥰
Rabia_91 Kaymakliiball çok teşekkür ederim. Dilerim bütün eşler bi bebeğin annenin tek başına yapmadığının farkına varır.
AbEsMu130125 babymomyyy iki haftalık kızım 6da uyandı daha doğrusu ben uyandirdim nefes alamıyordu burnunu açtım 1.5 yaşındaki oğlumda 8de uyandı güne çok erken başladık biz gece de 3 te uyumustum uykusuzluktan bayilacam