babymomyyy Bugün oğlum 6.30’da uyandı sağolsun 😀 ilk uykusuna geçirmeyi bekliyorum. Ama aşırı enerjik 😀😀😀 5 buçuk aylık bu arada benim minnoşum. Sizler uyandınız mı
gozdegunduz babymomyyy 07.15 😂 5 ay 3 günlük bebeğim ilk uyku saati gelse de uyusam diye bekliyorum 😂
Orenda_ babymomyyy Günaydın bacım 7 de uyandım oğlumu okula gönderdim kızlarım hâlâ uyuyor geri yatıyorum 🥱
uykusuzanne__ babymomyyy evet eşime sahur hazırladım ondan öncesi ama 5.40 diyelim ben oruç tutamıyorum enfeksiyon olmuşum morelim biraz bozuk doktor tutmuycaksın dedi
Balkizlarim babymomyyy yok uyumadım işimi gücümü hallediyorum ben normal günlerde de sabah ezanında ayaktayımdir zaten ilk baş bende tek göz sonrası normale dönüyor 😁🥰🥰
Irmakmelegim babymomyyy 31 aylık 6:50 de uyandı şimdi hazırladım okula goturucem maratona devam bende işe gidicm
uykusuzanne__ babymomyyy evet baya irelemiş doktor kesin konuştu bir iki gün bekliycem sonra tutacam inşallah teşekkür ederim ☺️
babymomyyy @hunilimomy bu konunun genelle alakası ne 😄 bu tarz sohbetler annelerin gün odası başlığı içinde oluyordu normalde değişti mi kural
Hdemir1618 babymomyyy 7 de uyandı aşırı yorgunum normalde uykuyla çok aram yok ama. Eşim totosunu devirip yattığı için akşam hep uyutmak bana kalıyor ev işiydi çocuktu derken saçımı bile taramıyorum