Furkansmomy Kızlar bebeğim haftaya 2 aylık olcak Sorum şu; bebeğime ne zaman oyuncak almaya başlamalıyım? Çünkü sadece cıngırak aldım Oyun halısı filan nezaman almalıyım? Sizler neler aldınız/alcaksınız?
AliyeAsel Furkansmomy sekam canım bizde sadece oyun halısı var çıngırak falan baktım ama korkuyor daha
Kbrbilgir Furkansmomy 2,5 aylık olduk bugun bu hafta dikkatini çekmeye başladı oyun halısı ama çok ilgilenmiyor sıkılıyor sonra belkide benimki kucakta gezmeye alıştığından bilemiyorum
deletedmom173 Furkansmomy 2 aylıkken oyun halısı aldım canım çıngırak şarkı söyleyen köpekçik uyku arkadaşı bugünde sevimli elma aldım maalesef ilgilenmiyor 😞😞 sıkılıuor hemen kucak istiyor
deletedmom173 Furkansmomy hepsi buradaysa bak canım 50 liraya dahi var işini görür diye tahmin ediyorum eğer sesli falan istersen onlar pahalı bayağı
tubatayfun 2 - 2,5 aylık bebekler ilgisini çekmiye bilir küçükler daha bende o aylarda başladım sıkılıyorlardı ama artık çok sevmeye başladılar 4 ay 7 gunluk olduk
Elifsu Furkansmomy 2,5 aylıkken sadece oyuncak alışverişi yaptık biz. Oyun halısı çıngıraklar peluşlar dikkatini çekecek 3+ olan çoğu oyuncağı aldık ve iyiki aldık oyun halısı başta olmak üzere hepsine bayılıyor şuan 4,5 aylık.
Muson00 Furkansmomy oyun halısını şimdi al bebeğim 4 ay 20 günlük şimdi çok sıkılıyor içinde oynamıyor
Bus_ra_ Siyah beyaz kartlar kullanabilirsin, ayna kullanabilirsin bu aylarda sapi ince cingiraklar kullanabilrisin eliyle cingitagi kavramasina tesvik edip, yattigi yerden goz takibi yapabilecegi oyunlar oynatilabilir😊 yookido oyun halisi aldim ben icinde hem cingirak hem ayna bir surude oyuncak var