Aslii_han Arkadaşlar 10 aylık bebeğim o kadar çok düşüyo ki artık koruyamıyorum vicdanım sızlıyo valla ben sahur hazırlarken yüksek salıncağından düşmüş ama çok ağlamadı valla içim sızladı gözüme uyku girmiyor ya var mı benim gibi olan
biranneminik Aslii_han esirgenen göze çöp batarmis canım. Bende senin gibi aman düşmesin diye çok kivranirdim sürekli düşer biyerini acıtır ağlardı için parçalanırdı işte çocuk düşe kalka büyüyecek inşaAllah
Ess92 Aslii_han 8-9 ay civarı otururken düştü kafasının üstüne çok şükür bir şey olmadı. Kafa büyüklüğünün vücuduna oranının belli bir seviyede olması lazım. Öbür türlü dengede zorlanıyorlar. Çok şükür bir şey olmadı hiç. 2 kere hastaneye gittik. Hep müşahade altında tutuldu. Ama ben tedirgin oluyordum. :/
KLORAK Aslii_han sahur vakti salıncakta napıyor haylaz 😅 düşe kalka büyüyorlar dicem ama benim kızım da 11 aylık nadir düşse de düştüğünde aklım çıkıyor 🤷🏼♀️
Aslii_han biranneminik çokta sakınmıyorum aslında sadece dikkatli olmaya çalışıyorum ama birazda haylaz tabi kaçınılmaz oluyo bu sonuçlar
Ess92 Aslii_han müşahade derken 6 saat kadar. Aynen doktor belirtiler hemen başlamaz biraz gözlem altında tutmamız lazım demişti. Uyutmadan 6 saat oyaladık acilde. Zordu valla. Çok şükür ama sıkıntı olmadı hiç. Ama benim kızım yüksekten düşmedi hiç. Yerde normal otururken kafasını tutamayıp arkaya düşüyordu. Belki kısa mesafe ama ben tedbiren götürmüştüm.