Muhammedaliannesi havvamete bakalım şu sıralar diş başladı sanırım üç gündür çok zor geçiyor benden başka kimseyi istemiyor
havvamete Sevval2301 sağlık olsun kilo hiç önemli değil. Ben memnun değilim valla 10 kilo çocuk bel falan kalmadı bizde 😂
Muhammedaliannesi havvamete bizimde birden bire kabarıp şişti ve huysuzlandı başka bir belirtimiz yoktu
havvamete Muhammedaliannesi bizim diş fena ya huysuzluk ateş mahvediyor bizi bide tekim eşim de 13 saat yok evde pert oluyorum valla diş ve aşı dönemleri atakları saymıyorum bile 😂 normal geçen gün sayısı 3 falan 8 aydır 😂
dilay06 havvamete yüzüstü koyunca hemen döner biraz mızmız kalabalık evde büyüdüğü için aşırı nazlı çünkü çok ilgilenen var
havvamete dilay06 bizimki tek malum sürekli yere koyardım işlerimi hallederken yemek yerken wc ye giderken. İnstada fizyoterapist Ayşegül var ben ondan gördüğüm hareketleri denedim 1 haftada emekledi fikir olsun size de ❤
AysenurBaran ahlsf 9 aylığız hala dişimiz yok 😀 bybyıda kendi kendine yapmaya başladı , gel gel de öyle yumuk yumuk 😍😍
havvamete AysenurBaran abimin kızı 12 aylıkken birden 6 diş çıkarmıştı 😂 dişi yok yok dedik çocuk 6 tane birden patlattı 😂 9 ayda tahlil veriliyor d vitamini normalse diş gelir dert etmeyin ❤
Muhammedaliannesi havvamete aynı durumdayım desem eşim sürekli göreve gidiyor maalesef hep tek bakmak zorunda oluyorum bazen çok yıpranıyorum yoruluyorum ama sonra benden başka kimsesi olmadığı aklıma geliyor hemen mıncıklıyorum en iyi arkadaşım benim 😂🙈
havvamete mom-1 biraz ilgilerini verirlerse 4 5 kez göstermeye kapıyorlar işi ❤ ben bugün 2 dk da pipet kullanmayı öğrettim şok oldum yeter ki ilgilerini versinler 🤷🏻♀️ ilgisini vermezse kendinide parçalasan yok olmuyor 😂
mom-1 havvamete bunu yazdıgımın sabahı alkış yapmayı ögrendi tutunup ayaga kalkmaya basladı hahahah😂😂😂 ugurlu geldi post 😂