Merhaba hanımlar, konu kilo verme diyet 🥲 ben bundan tam 1 sene önce diyetisyene gidip 2 ayda 9 kilo kadar verrbilmiştim ve bu benim için yeterliydi fakat diyette haftalık ödül günü dışında esneklik bırakmadım bundan dolayı kaçamakları çok sık yapmaya başlamıştım artık ve diyeti bıraktım böyle olunca. Daha sonra hiç dikkat etmedim yani şöyle diyet yapıcam diye başladım dikkat ettim ama maks 5 gün falandır sonra bi daha aynı. Bi ileri iki geri gibi oldu hep ve çok canım sıkılıyor artık bu duruma. Şok diyetleri uygulayamıyorum öyle yumurta diyeti falan mutsuz oluyorum gerçekten onalrı yaparken. O diyet sonlandığında da dikkat edeceğime inanmıyorum. Aralıklı oruç bana en uyanı fakat onda da akşam çay yanı tatlı isteğimi bastıramıyorum. Ve bu defa bir yol katedemiyorum. Spor yapsyım onunla dengelerin diyorum tatlıyı en azından onda da çalışıyorum akşam çok yorgun oluyorum hiç yapasım gelmiyor. Şimdi sahura kalktığımda az yesem iyi hissedeceğm aslında ama onda da yiyince yemek istiyorum eşim de yerken yanımda. Diyorum sadece hurma yoğurtla geçiştirsem sahuru da yok ysni olmuyor. Önceki gün tamam yarın yapacsğım diyorum ertesi gün oluyor tüm dediklerim uçup gidiyor. Çok yoruluyorum. Maks. 10 kilo versem çok rahat hissedeceğim. Minimum da 5 gitse. Yani 1 aylık bir süreç beni çokk rahat kurtarır fakat 1 senedir bir yol katedemedim. Tavsiyeleriniz var mı bu konuda. Çok zor bir süreç bu süreç yedikçe mutlu oluyorum fakat sonrasında pişmanlık ama bu neden yedim diye değil, yediğimdeki mutluluktan yine mutluyum yani ama kilo olayına çok takığım.