tazeanne1417 Merhaba kızlar çamaşır makinam bosch kurutma makinası olarakta samsung aldım yeni geldi ama sanırım farklı markalar üst üste kurulum yapılmıyormuş aparat almamız gerekiyormuş böyle birşey yaşayan aparat alan var mı
Merveio14 tazeanne1417 güle güle kullanın, benmde farklı markalar ancak aldığım kurutma makinesi araya koyulan aparatı ücretsiz taktı servis ile görüştünüz mü
Unicorn67 tazeanne1417 benim dolabım vardı onun üstüne bile koyamayacaklarini söylediler aparat almam gerkiyormus bize saçma geldi sanirim satmak için yapıyorlar biz almadik yinede siz bilirsiniz tabi gelen servis satıyor yani bize gelenlerin elinde vardı
aysegul_my tazeanne1417 bende yakinda kurutma makinesi aldim benimde camasir makinem bosch kurutma makinem altus farkli markalar servis kendisi getirdi ücretsiz taktı bu tarz ürünler servislerin temin etmesi gerekir çnkü bu kurulum işinde kullanilan bi malzeme siz başka servislerede sorun
kahvekokusuu tazeanne1417 biz almadan önce sormustuk camasir makinem vestel kurutma elektroluks Eger çamaşır makinenizi delerek monte edilen aparati isterseniz ucretsiz ama delmeden monte edilen aparati isterseniz ucretli demislerdi ucretli olani istedik onlar kurulumunu yaptı
tazeanne1417 Merveio14 teşekkürler evet servis aynı markalar olursa aparat ücretsiz diyor ama farklı oldugu için siz temin edeceksiniz diyor nerden alacagımızı dahi bilmiyoruz
Merveio14 tazeanne1417 ben beko aldım servisimiz böyle bişi söylemedi kendisi taktı Kurutma Makinesi Ile Çamaşır Makinesi Birleştirme Aparatı diye bakabilirsiniz trendyol a , link paylaşımı yasaktı sanırım o yüzden paylaşamadım
goktugege İlk kurulumda aparat ücretsiz benimkiler de farklı marka gelen servis kendisi getirdi aparatı